Creatiekracht – Dagboek 1

Manifestatie woon/werkplek

Hier komt het verslag van een wens die al 20 jaar in mij leeft. De wens is namelijk om een huis te kopen (huren), waar we met drie gezinnen in kunnen wonen en waarin we een kleine woon/werkgemeenschap vormen. Een plek waar mensen zichzelf kunnen zijn, kunnen leven vanuit hun essentie. Een centrum voor Levenskunst in de ruimste zin van het woord. Een baken van licht voor de wereld.

De afgelopen jaren heb ik op veel verschillende plekken gewoond. Ik heb in een woonwagen geleefd, een yurt, een landhuis/boerderijtje (waar ook mijn zoon is geboren), een leefgemeenschap met workshopruimte, op een flat, een recreatiewoning en tegenwoordig in een centraal wonen project. Nu kwam ik laatst bij een vriendin, die met een aantal mensen een camping heeft gekocht www.dehofvanmoederaarde.nl. Ik was zo geinspireerd dat het haar gelukt is haar dromen waar te maken, dat ik heb besloten mijn wens nu eindelijk eens serieus te nemen. Ze heeft bij mij mijn ogen geopend.

Ineens kwam alles bij elkaar van alle vormen waar ik hiervoor heb geleefd. Het grote huis, de yurt, de woonwagen en de workshopruimte. Allemaal op 1 plek. Het lijkt me fantastisch. En ik weet nu dat het mogelijk is. Op dit moment voel ik me zo ‘in-tune’ met dit idee. Dat ik niet alleen ervaar dat ik dat wil, maar dat het leven het ook van mij wil. En dit proces ga ik met jullie delen.

Het eerste bezoek gaat plaats vinden op 27 febr. Dan gaan we op bezoek bij een camping in Schoonenbeek, die te koop staat. Het is een uitprobeersel-bezoek om te kijken welke energie er in mij wordt wakker gemaakt als ik me dit als realiteit in ga beelden. En het geeft me de gelegenheid om meer inzicht te krijgen in de praktische zaken die erbij komen kijken.

Verder ben ik benieuwd welke mensen op mijn pad komen, die resoneren met deze wens, nu deze naar buiten is gekomen. Heb je een vergelijkbare wens en ben je eraan toe om deze stap te maken, neem dan zeker contact met mij op. Misschien duurt het nog 5 jaar, maar ik weet ook dat de creatiekracht heel sterk en snel kan werken en voordat je het weet is het zover. We gaan het zien…………..

Heb je een ander project of een wens, die je de wereld in wil brengen? En komt het er maar niet van? Kom dan naar de workshop: ‘creatiekracht 2’ op 17 maart 2018. Het is gratis en samen gaan we een plan maken om jouw wens te manifesteren. Er is nog plek.

Meer info: https://centrumkrachtbron.nl/creatiekracht/
Geef je nu op via: www.centrumkrachtbron.nl/contact/

2018-02-23T16:33:51+00:00