Gemengde cirkel m/v

Gemengde cirkel m/v

De gemengde (man/vrouw) cirkel

Op deze avond komen we samen met mannen en vrouwen om van elkaar te leren, naar elkaar te luisteren, te delen, te verbinden en daardoor dichterbij onszelf en elkaar te komen.
De mannenwereld en vrouwenwereld kan soms zo ver van elkaar af lijken te staan, alsof we van een andere planeet komen, maar in onze harten leven dezelfde verlangens, angsten, kwetsuren en kwetsbaarheden. Hoe zou het zijn als we daar helemaal open over kunnen zijn naar elkaar? Geen muren meer optrekken, maar elkaar toelaten om echt in het wezen van de ander te kunnen kijken. Hoe mooi zou het zijn als we onszelf helemaal kunnen ontspannen in elkaars bijzijn. Niets achter hoeven te houden, of op onze hoede hoeven te zijn en van daaruit het contact aan kunnen gaan.

‘Relaties’ zijn vaak een belangrijk onderwerp in de gemengde cirkel.
Wat leeft er in jou met betrekking tot relaties?
Hoe ga je om met je verlangens en behoeftes? En wat doe je met pijn, teleurstelling en verwachtingen?

Of je nu single bent of een relatie hebt, beide situaties hebben hun eigen uitdagingen. Als je single bent kom je ongetwijfeld gevoelens van eenzaamheid tegen. In een monogame relatie verbindt je je met iemand, maar wil je je vrijheid niet kwijt. En hoe doe je dat? Als je trouw bent aan één persoon en kun je dan tegelijkertijd ook trouw zijn aan jezelf? Of kies je voor een open relatie, waar vrijheid op nummer 1 staat en hoe zit het dan met je commitment? Of heb je een commitment naar meerdere partners en ben je meer polyamoreus van aard? En is dat dan voor de langere termijn of gewoon een fase waar je doorheen gaat? Hoe ga je om met tegenstrijdige gevoelens die je in jezelf tegenkomt? Onder andere hierover gaan we delen in de cirkel.

Als we elkaar in deze dingen kunnen zien, horen en voelen, kunnen we een brug slaan tussen de seksen. En hoeven we niet alles in onze eigen relatie uit te vogelen of steeds weer tegen dezelfde muur van onbegrip te lopen. De veilige setting biedt ruime gelegenheid elkaar feedback te geven. Dit is heel waardevol en lukt niet altijd in een een-op-een relatie, omdat je gauw in patronen terecht komt. Het is een vruchtbare bedding voor wederzijds begrip en laat ons hart groeien in Liefde.
Hiertoe willen we jullie uitnodigen.

Op deze avond creëren Marcel en Chantal een veilige setting en warme bedding om ons te laten horen, zien en voelen. Samen luisteren we naar elkaar, spiegelen we elkaar en geven we elkaar indien nodig steun. We zijn eerlijk en spreken onze waarheid met respect voor de ander. We creëren samen een veilig veld waarin we gaan ‘werken’. Dit doen we door te verbinden, stilte, meditatie, klank en intentie. In dit veld gaan we met elkaar delen wat er gedeeld dient te worden. We gaan mee met de energie en flow die er op dat moment zich aandoet.

We maken op deze avond gebruik van de elementen, water, vuur, lucht en de aarde. We maken connectie met onze mannenlijn en vrouwenlijn, Maar ook de collectieve energie zal aangeraakt worden en aanwezig zijn. Samen gaan we de verbinding aan voor persoonlijke ontwikkeling, kracht, steun en verdieping

Praktische info:

De cirkel zal maandelijks plaats vinden. De eerst volgende cirkels zijn op 19 februari en 18 maart

Deelname graag bevestigen via het evenement en/of PB. Na bevestiging van onze kant is je deelname compleet.

– Aanvang van 19:30
– Start 20:00 tot 22:00
– Thee en water inbegrepen
– Neem een kussentje/kleedje mee om op te zitten.
– Kosten voor de avond: €15 (contant meenemen)

We hebben de cirkel in een prachtige Yurt. aan de Bornsesteeg 87 Wageningen. De locatie is goed te bereiken vanaf de A12 of de A50 Er is ruim en gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Eenmaal geparkeerd ga je direct op het terrein links en loop je voor de boerderij langs, het pad op. Na 50 meter volgt er rechts grote zeecontainer. Eenmaal langs de container ga je direct rechts en hier volgt een boog/gang van groen. deze loop je helemaal door en dan houd je rechts aan. Hier vind je de Yurt.

Voor meer informatie, neem gerust contact op!
Wees welkom!

Chantal Zwetsloot heeft jaren lange ervaring in het geven van vrouwen cirkels. Ze vond dat het hoog tijd was om beide sexen bij elkaar te brengen. Ze ontmoette in Marcel hetzelfde verlangen en dat heeft hen doen besluiten hun krachten te bundelen. Zij kan goed luisteren en ruimte geven aan wat nodig is in het moment. Haar meditatie en tantra ervaring zijn daarin van grote invloed. Ze is 45 jaar, moeder van een zoon, Gyan (11 jaar) en heeft op dit moment een monogame relatie.

Marcel Timmer heeft grote passie voor het begeleiden en organiseren van Cirkels. Cirkels zijn voor hem niet meer weg te denken uit zijn leven. In het de mannencirkels ervoer hij de kracht van het echt en waarachtig ont-moeten. Waarin mannen elkaar ont-moeten zonder laagjes of maskers, waarin alles er mag zijn. Hierin groeide ook de behoefte om zo met verschillende seksen te delen want veel van het delen in mannencirkels gaat over relaties. Over aantrekken en afstoten, over vrijheid en verbinding en de ontmoeting van de ander. Door het delen met elkaar krijgen we meer inzicht in onze eigen relaties, over het andere geslacht en de maatschappij op zichzelf. Niet alleen relaties zijn interessante onderwerpen maar alles wat er in het leven komt kijken en om die van twee kanten te mogen bekijken, geeft rust, kracht, helderheid en verzachting. Nu samen met Chantal geeft hij bedding aan de gemengde cirkel (Creative Garden).

€ 15,-

Bekijk de agenda
2020-01-22T14:52:49+00:00