Life coaching 2020-02-04T12:13:16+00:00

Voor een geinspireerd leven in lijn met waarvoor je hier gekomen bent

  • Heb je last van werkstress?

  • Problemen in je relatie?

  • Zit je vast (in lijf of in je hoofd)?

  • Draai je steeds rond in de zelfde kringetjes?

  • Ben je futloos?

  • Weet je dat er meer in je zit, maar kom je er niet bij?

  • Wil je nu eindelijk eens echt gaan leven?

Dan kan 1 van de onderstaande trajecten je daarbij helpen:

Ervaringen van anderen:

“Rust” was voor mij sowieso een sleutelwoord voor jouw coaching: ik vond dat je rust, geaardheid en eenvoud uitstraalde. Voor mij was dat precies wat ik nodig had: in mijn hectische leven vol stress, haast en gepieker was het fijn om samen met jou te landen in het hier en nu. Eerst tien minuten gezamenlijk mediteren en daarna onderzoeken wat er speelt. Door je respectvolle en integere houding voelde ik me al snel op mijn gemak en had ik het gevoel dat ik alles kon zeggen. Ik vond het knap hoe je uit mijn woordenstroom feilloos de belangrijkste zaken wist uit te filteren, alsof je intuïtief voelde wat de kern was”. 

Anouk 54 jaar

“Ik werd onder andere blij van het boven water halen van mijn zielsmissie in dit leven. Nu ik beter weet wat mijn doel en taak in het leven is kan ik gerichter actie ondernemen. Ook door de concrete en praktische stappen die we samen opgesteld hebben en die me kunnen helpen om mijn doelen te bereiken. Dank je wel Chantal!”

Mirjam 29 jaar

“Alleen al de unieke locatie en aard van je onderkomen maakten me heel blij: een yurt in een oase van rust! Waar in Nederland kun je een coachingsgesprek hebben tussen kakelende kippen, roepende fazanten, zoemende insecten en het gekwinkeleer van vele vogeltjes 🙂 Bij mooi weer op een kleedje in het gras en bij minder warm weer bij de houtkachel in de yurt, geweldig!”

Robin 43 jaar

* Prijzen:
1 x (uur) € 60,-
3 x (uur) € 150,-
6 x (uur) € 275,-
10 x (uur) € 500,-

Batterij opladen

Wil je leven vanuit volheid, energie en blijdschap? In dit traject laad je je batterij weer op en leer je je energiepeil op niveau te houden.